Geïntegreerde supply chain &
intermodale transportoplossingen

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Daarom combineren we een strategisch intermodaal netwerk, kosteneffectieve supply chain-oplossingen en professionele douane-inklaringsdiensten, om een uiterst duurzame en betrouwbare logistiek te bieden.

Waarom kiezen voor ECS?

Als Europees leider in duurzame supply chain & intermodale transportoplossingen helpt ECS zijn klanten om hun intermodale logistiek te optimaliseren. Dit doen we met een hoogtechnologische vloot en een uitgebreid netwerk van consolidatiemagazijnen in strategische Europese hubs. Ons hoofdkantoor is strategisch gevestigd in Zeebrugge. Onze rechtstreekse verbinding tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk en Ierland verhoogt merkbaar ons niveau van controle en efficiëntie. De voordelen voor u? Kosteneffectieve logistiek, korte communicatielijnen en snelle reactietijden.

Meer over ons

Een uitgebreide vloot op maat van uw behoeften

Om efficiënte, kosteneffectieve en duurzame supply chain-oplossingen te leveren biedt ECS verschillende soorten materieel en middelen. Met een van de grootste vloten van Europa: 1000 koelcontainers van 45 voet en koelopleggers, 8000 High Cube-containers van 45 voet, 400 XL-opleggers en een strategisch pan-Europees intermodaal netwerk, biedt ECS altijd een oplossing op maat.

Ontdek ons materieel

ECS levert logistieke oplossingen op maat. Ons team staat altijd voor u klaar om te bespreken hoe we echte waarde kunnen toevoegen aan uw end-to-endsupplychain.

Neem contact op met onze experts