Doeltreffende en transparante onboarding

Zin om aan de slag te gaan bij een dynamische en innovatieve Europese marktleider? Om deel uit te maken van een veelzijdig team boordevol getalenteerde professionals? Bij ECS zoeken we uiteenlopende profielen met uiteenlopende ervaring en bieden we je tal van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om je te vervolmaken. Ons onboardingproces voor werknemers is net zo doeltreffend en transparant als de betrouwbare logistieke diensten die we leveren aan onze klanten.

1

Solliciteren

Heb je interesse in een van onze vacatures of wil je spontaan solliciteren? Stuur ons dan je cv en motivatie door via de website. Als je cv wordt geselecteerd, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de HR-afdeling. Kom je niet in aanmerking voor de baan? Dan brengen we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

2

Eerste en tweede gesprek

Tijdens een eerste gesprek bespreken we je werkervaring, motivatie, competenties en ambities in het licht van de openstaande functie en de bijbehorende verwachtingen. We nemen de tijd om je eventuele vragen te beantwoorden.

Als het eerste gesprek goed is verlopen, krijg je zo snel mogelijk je toekomstige manager te zien. Die geeft je in het tweede gesprek meteen al meer praktische informatie, zodat je een concreet beeld krijgt van wat de functie inhoudt.

3

Tests

Is je gesprek vlot verlopen? Dan is het nu tijd voor de online- en/of praktijktests. Die kunnen verschillen naargelang de functie. De onlinetests kunnen meestal van thuis uit gebeuren. Ze geven ons een duidelijker beeld van je persoonlijkheid en motivatie, en laten zien of je profiel matcht met de functie. De beslissing om iemand al dan niet aan te werven is echter nooit uitsluitend gebaseerd op deze persoonlijkheidstests.

4

Bij een positief resultaat is de laatste stap uiteraard een contractvoorstel. Je krijgt daarvan een bevestiging per e-mail.

Je bent nu een deel van onze familie

Met onze interne Training Academy for Talent Development investeren we in onze medewerkers. Ze zijn immers onze grootste troef! Je welzijn en je werk-privébalans zijn dan ook heel belangrijk voor ons. Eerst en vooral willen we dat je je welkom voelt vanaf je eerste dag op het werk.

1

Eerste dag

Op je eerste dag stelt een hr-medewerker ons bedrijf uitgebreid en persoonlijk aan je voor. Daarna volgt een rondleiding in het bedrijf om kennis te maken met je werkplek en je collega’s.

2

Persoonlijke mentor

Je krijgt een mentor die jou – samen met je manager – helpt om op te starten. Je mentor zal je de eerste weken bij ons begeleiden en wegwijs maken.

3

Eerste maanden

Tijdens je eerste maanden volg je een stapsgewijs opleidingsplan, met regelmatige checks om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt.

Neem contact op met ons hr-team

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Neem contact met ons op

ECS European Containers nv
Baron de Maerelaan 155
8380 Zeebrugge

LinkedIn