Duurzame en betrouwbare logistiek is onze passie. We noemen dat CSR Logistics: Creating Sustainable & Reliable Logistics. Het streven naar betrouwbare, kosteneffectieve en groene logistiek staat dan ook centraal in onze strategie. ECS streeft voortdurend naar de hoogste operationele uitmuntendheid en is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese leverancier van geïntegreerde supply chain-logistiek en intermodale transportoplossingen. Daarom combineren we een uitgebreid Europees netwerk met geavanceerde intermodale oplossingen en innovatieve supply chain-diensten op basis van een strategisch netwerk van consolidatiemagazijnen.

" We zijn vastberaden om duurzame en betrouwbare logistieke oplossingen te bieden. Dat is de kern van onze missie. Als logistiek dienstverlener erkennen we de milieu-impact van onze activiteiten en onze verantwoordelijkheid om daar zelf oplossingen voor aan te dragen. "

Duurzame en betrouwbare logistiek aanreiken

ECS streeft op alle mogelijke manieren naar een duurzame en efficiënte transitie van het goederentransport. Als bedrijf zien we het als onze verantwoordelijkheid om een duurzame bijdrage te leveren aan de samenleving, het economische welzijn en de sociale cohesie, met respect voor het milieu. We noemen dat CSR Logistics: Creating Sustainable & Reliable Logistics.

CSR is de kern van onze strategie

Onze dagelijkse activiteiten en bedrijfsbeslissingen zijn al jarenlang gericht op continue verbetering en het benutten van de mogelijkheden en initiatieven om CSR Logistics naar een nieuw niveau te tillen. Door een uitgebreid Europees intermodaal netwerk te combineren met strategische hubs en operationele uitmuntendheid voegen we echte waarde toe aan de end-to-end supply chain van onze klanten.