ECS reikt u betrouwbare full load deur-tot-deuroplossingen aan over de weg, per spoor en over zee. Met onze moderne vloot en uitgebreid netwerk van consolidatiemagazijnen in strategische Europese hubs bieden we onze klanten kosteneffectieve, betrouwbare & duurzame multimodale transportoplossingen aan.

Intermodale transportoplossingen

De transportsector moet, ondanks de vele logistieke uitdagingen zoals verkeersproblemen, chauffeurstekorten, schommelende brandstofprijzen, het terugdringen van de CO2-uitstoot enz. efficiënt blijven werken. Als deel van onze multimodale oplossingen bieden we onze klanten een alternatief via het spoor. Met onze moderne vloot van niet-geconditioneerde 45-voetcontainers, 45-voetkoelcontainers en eigen bloktreinen biedt ECS transportoplossingen die de uitstoot minimaliseren en tegelijkertijd de kosten verlagen en de efficiëntie verbeteren.

  • Geoptimaliseerde routes
  • Beperking van het aantal lege kilometers
  • 70.000.000 km spoorvervoer

Ontdek ons intermodale netwerk

Niet-geconditioneerd transport

Onze pallet-wide High Cube-containers van 45 voet zijn optimaal om droge goederen veilig en kosteneffectief te vervoeren binnen ons pan-Europese intermodale netwerk. Dankzij onze vloot van 8000 niet-geconditioneerde containers en 400 XL-opleggers voor vervoer per spoor, over de weg en over zee bieden we onze klanten maximale flexibiliteit met betrekking tot capaciteit en transittijden.

Geconditioneerd transport

ECS beschikt over een van de grootste Europese vloten koelcontainers van 45 voet en koelopleggers en levert zo betrouwbare en efficiënte oplossingen voor gekoeld transport. We combineren energiebesparende technologie, gps-tracking en temperatuurcontrole op afstand om onze klanten de meest betrouwbare oplossingen voor gekoeld transport te bieden.

Profiteer van onze brexitproof transportdiensten

Naar aanleiding van de Brexit veranderen de handelsregels tussen het VK en het Europese vasteland. Het goederenverkeer tussen de EU en het VK wordt onderworpen aan grens- en douaneformaliteiten. Om de naleving van de regels te garanderen en eventuele vertragingen tot een minimum te beperken informeren onze douane-experts onze klanten naar behoren over alle inklaringsprocedures en douaneaangiften die moeten worden gevolgd. Bovendien bieden we one-stop-shopoplossingen voor klanten die hun import- en exportdouaneformaliteiten willen uitbesteden, zodat hun goederen vlot de grenzen over kunnen.

Ontdek onze douanediensten

ECS levert logistieke oplossingen op maat. Ons team staat altijd voor u klaar om te bespreken hoe we echte waarde kunnen toevoegen aan uw end-to-endsupplychain.

Neem contact op met onze experts