Hoogtechnologische vloot

Om efficiënte, kosteneffectieve en duurzame supply chain-oplossingen te leveren biedt ECS verschillende soorten materieel en middelen. Met een van de grootste vloten van Europa en een strategisch pan-Europees intermodaal netwerk levert ECS oplossingen op maat.

Specificaties materieel

Niet-geconditioneerde containers  

ECS beschikt over een uitgebreide vloot van 8000 intermodale 45-voetcontainers.  Deze zijn telkens ‘pallet-wide’ & ‘high cube’, ideaal dus voor het vervoer van goederen binnen ons pan-Europese intermodale netwerk.

Koelcontainers en -opleggers

Met meer dan 1000 eenheden heeft ECS een van de grootste vloten koelcontainers van 45 voet in Europa. Tweehonderd daarvan zijn dieselelektrische koelcontainers die de klant een intermodale spooroplossing bieden.  Met nog eens 200 koelopleggers biedt ECS een oplossing om zeer snel gekoelde ladingen te vervoeren tussen de Benelux en het VK.

Tautliners code XL

Met 400 XL-opleggers biedt ECS een service voor het transport van uiteenlopende goederen van de Benelux, Duitsland en Frankrijk naar het VK & Ierland.

Bekijk de volledige specificaties van ons materieel

Europa's grootste vloot koelcontainers

Met meer dan 1000 eenheden heeft ECS een van de grootste vloten koelcontainers van 45 voet in Europa. Deze zijn telkens ‘pallet-wide’ & ‘high cube’. Meer dan 200 ervan zijn dieselelektrisch. Op die manier zijn het ideale intermodale koelcontainers, geschikt voor spoorverkeer. Een groot deel van onze vloot is uitgerust met Track & Trace. Een moderne vloot van meer dan 200 koelopleggers wordt ingezet om snel gekoelde ladingen te vervoeren tussen de Benelux en het VK.