Bij ECS zijn we steeds voortrekkers geweest op het gebied van innovatieve logistieke oplossingen, terwijl duurzaamheid centraal staat bij alles wat we doen. Daarom zijn we verheugd om de lancering aan te kondigen van onze nieuwe bloktrein-verbinding, die een directe verbinding vormt tussen Rotterdam en Warschau. Hiermee verstevigen we onze positie als pioniers in multimodale logistiek. We geven prioriteit aan spoorvervoer voor volledige vrachten van meer dan 500 kilometer en faciliteren zo een modal shift die de impact op het milieu minimaliseert en tegelijkertijd zorgt voor een efficiënte levering van goederen.

Groter bereik en naadloze verbinding
Dankzij onze samenwerking met Hupac, een vooraanstaand aanbieder van spoortransportdiensten, breiden we ons bereik uit van de continentale corridor naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In aanvulling op onze bestaande corridors van en naar Slowakije, Hongarije en Oostenrijk, zijn we verheugd om onze directe verbinding van de nieuwe Hupac terminal in Warschau naar Rotterdam te lanceren. Deze uitbreiding biedt naadloze verbindingen van en naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Portugal, waardoor onze klanten kunnen genieten van nog beter gestroomlijnde logistieke flows. Met twee retourritten per week bieden we een extra efficiënte en betrouwbare transportoplossing aan.

" We faciliteren een modal shift die de impact op het milieu minimaliseert en tegelijkertijd zorgt voor een efficiënte levering van goederen "

Duurzame voordelen en kostenbesparingen
Het recente besluit van de Duitse regering om de tol op Duitse wegen te verhogen stelt de transportsector voor uitdagingen. ECS biedt met zijn bloktrein-verbindingen een tijd- en kostenbesparend alternatief. Onze intermodale aanpak, die gebruik maakt van ons uitgebreide spoornetwerk, biedt aanzienlijke voordelen. Door het wegtransport te verminderen, dragen we bij aan een groenere toekomst en zorgen we tegelijkertijd voor een efficiënte en betrouwbare logistiek voor onze klanten.

Supply chain-optimalisatie
Wilt u uw supply chain-logistiek optimaliseren, de efficiëntie verhogen en uw ecologische voetafdruk verkleinen? Onze verkoopafdeling staat klaar om u tot in de details te informeren over hoe onze intermodale oplossingen u tijd en geld kunnen besparen.

ECS levert logistieke oplossingen op maat. Ons team staat altijd voor u klaar om te bespreken hoe we echte waarde kunnen toevoegen aan uw end-to-endsupplychain.

Neem contact op met onze experts