Samen blinken we uit

Hoewel ons bedrijf is uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende leveranciers van geïntegreerde supply chain-logistiek en intermodale transportoplossingen, blijven we trouw aan onze familiegerichte waarden zoals oprechtheid, authenticiteit en betrouwbaarheid.

We zijn samen

We werken samen als één team om de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en een aangename werkomgeving te creëren.

We zijn creatief

We  zijn oplossingsgericht, hoe moeilijk het probleem ook is. We denken out of the box en bedenken originele manieren om ons werk te verbeteren. We zijn niet bang om risico’s te nemen of fouten te maken. We focussen altijd op het positieve. We zijn gepassioneerd en gebeten door ons werk.

We zijn duurzaam

We streven naar succes en groei op lange termijn voor ons bedrijf, onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers. We werken in team en respecteren elkaar.  We waarderen culturele diversiteit. We denken ecologisch,  springen zorgvuldig om met onze middelen en gaan verspilling tegen. 

We zijn betrouwbaar

We nemen onze verantwoordelijkheid op door onze beloften na te komen. We zijn eerlijk en rechtuit en wekken zo vertrouwen. We nemen verantwoordelijkheid op voor wat we doen. We geloven in operationele uitmuntendheid en beseffen dat er altijd ruimte is voor verbetering. We verbinden ons ertoe de vereiste service te leveren.